Dinsdag 12 maart vond de eerste ouderavond van het Esports Talent Center Gelderland plaats. Dit organiseerden wij voor de ouders van onze talenten om ze meer inzicht te geven wat hun kind precies doet bij het ETCG en wat er allemaal bij komt kijken als ze instromen.

Donny Stumpel, coördinator van het Esports Talent Center Gelderland trapte de avond af met een introductie, gevolgd door een interactieve “spel”. Hij legde de ouders een aantal stellingen voor, hierdoor kwamen al gauw interessante conversaties tussen ouders op gang!

Donny vervolgde hierna zijn presentatie met onderwerpen als; het verschil tussen esports en gaming, waarom we gekozen hebben voor de locatie Papendal, onze 5 pijlers, de visie van het ETCG en onze normen en waarden.

Rens Hofstra, coach van het Valorant team kwam hierna ook aan het woord. Hij legde de ouders zijn visie en opzet van zijn programma uit; hoe wordt er getraind, hoe communiceren we met elkaar, instroom/uitstroom en zijn drijfveren.

Nadat het informatieve gedeelde voorbij was, werden de ouders ook nog door de talenten uitgedaagd om hun game te spelen. Dit was leuk om te zien!

Het was een zeer geslaagde avond!