Afgelopen dinsdag heeft de start van het valorant seizoen plaatsgevonden. Donny Stumpel heeft samen met coach Rens Hofstra de opening verzorgt van het nieuwe seizoen. Bij de opening waren 5 esporters aanwezig die allemaal gaan presteren dit seizoen voor hun uiteindelijke doel: een profcontract.

Na de opening hebben de esporters de tijd gekregen om doelen te stellen voor aankomend seizoen. Dit zijn inhoudelijke doelen binnen het spel, maar ook persoonlijke ontwikkelingsdoelen. Naast het stellen van doelen zijn er ook afspraken, regels en een rolverdeling gemaakt voor het komende seizoen. De regels, afspraken en rolverdeling moeten voor structuur gaan zorgen, zodat iedere esporter het maximale uit zichzelf kan halen en de allerbeste prestaties kan gaan leveren.

Het laatste gedeelte van de middag bestond uit een warming-up en aansluitend scrimmen tegen een ander team. Scrimmen is simpelweg een oefenwedstrijd tegen een ander team. Het Valorant team is zo goed begonnen aan het seizoen!