Het Esports Talentcenter Gelderland heeft zich gevestigd als een centrum van innovatie en groei voor gamers, en ze zijn vastbesloten om hun aanbod uit te breiden. Naast de FIFA, Valorant en eRacing, hebben ze onlangs League of Legends aan hun repertoire toegevoegd. Dit is voor ETCG een mooie stap en opent deuren voor een geheel nieuwe generatie League of Legends-talenten.

Een cruciaal onderdeel van deze uitbreiding is de toevoeging van een nieuwe coach, Ralph Tesselhof, die in de esports gemeenschap bekend staat als “Arendmen”. Zijn expertise en passie voor League of Legends maken hem de ideale mentor voor opkomende spelers. Met jarenlange ervaring in het coachen van teams en individuele spelers, brengt Arendmen niet alleen technische kennis, maar ook leiderschap en strategisch inzicht naar het Esports Talentcenter Gelderland.

Voor League of Legends-spelers is er goed nieuws: in week 38 worden er try-outs gehouden, waar je je nog voor kunt aanmelden. Dit is een zeldzame kans om je vaardigheden te laten zien en mogelijk deel uit te maken van een van de meest veelbelovende esports-teams in Nederland. Of je nu een doorgewinterde professional bent of een nieuwkomer in de wereld van League of Legends, Ben jij tussen de 14  en 21 jaar? En wil je je verder ontwikkelen in de wereld van League of Legends? Het Esports Talentcenter Gelderland biedt een platform voor groei en succes.

Het Esports Talentcenter Gelderland blijft zich inzetten voor het ondersteunen en ontwikkelen van esportstalent in de regio. Met de toevoeging van League of Legends en de ervaren coach Tesselhof, heeft het ETCG een mooie uitbreiding en groei te pakken. Dus, als je droomt van een carrière in esports, grijp dan deze kans en meld je aan voor de try-outs.