HADO, de combinatie van sport en gaming met augmented reality (AR) is bezig met een wereldwijde opmars. In samenwerking met Topsport Gelderland, het Esports Talent Center en HADO wordt de innovatie op het gebied van moderne beweging verkend.

HADO biedt een geweldige ervaring waarbij spelers via AR-brillen en bewegingssensoren actief deelnemen aan virtuele sportspellen, zoals HADO Dodgeball. Deze samenwerking met Topsport Gelderland en het Esports Talent Center benadrukt het belang van innovatie in beweging en biedt atleten en gamers de mogelijkheid om hun fysieke en mentale skills te verbeteren op een leuke en interactieve manier.

HADO daagt spelers dus zowel fysiek als mentaal uit, en bevordert strategisch denken, teamwork en reactievermogen. Het is de perfecte combinatie van sport, gaming en technologie, die een unieke ervaring creëert voor iedereen. Van esporters tot kantoormensen HADO is voor iedereen!

HADO biedt voor iedereen nieuwe mogelijkheden voor beweging. Of je nu een atleet, gamer of gewoon op zoek bent naar plezierige en actieve entertainment, HADO biedt een grensverleggende ervaring waarbij de virtuele en fysieke wereld samensmelten. Bereid je voor op een opwindende reis waar sport, gaming en technologie samenkomen in een explosieve mix van plezier en beweging.

 

Hieronder een korte video waarin HADO Dodgeball gespeeld wordt !