Stan Vlietstra, Dylan Klaver en Gijs Sonneveld deden alle drie mee aan de DNRT Sim-Lab esports Cup. Met 189 punten wist Stan de titel te grijpen en won dus de SLK Cup! Ook Dylan pakte een podiumplek en werd derde met 87 punten. Gijs wist nét geen podiumplek te bemachtigen met 81 punten, maar eindigde op een mooie vierde plek.

Dankzij hun podiumplaatsen wisten zowel Stan als Dylan een mooie prijs te bemachtigen. Stan krijgt een racelicentiecursus in een BMW Compact 318i en Dylan mag als passagier in een BMW M3 op het circuit van Meppel hotlaps ervaren.

De jongens hebben de DNRT Cup als erg leuk ervaren. Mede dankzij goed werk aan de setup hebben ze mooie resultaten behaald. Tijdens een spannende finalerace, met enkele geslaagde inhaalacties, wist Stan opnieuw de overwinning te behalen!

Een prachtig resultaat van onze mannen! #etcg #eracing #esportstalentcenter #simlab #dnrt