In een seizoen vol spanning en competitie heeft Senne zijn stempel gedrukt als waardevolle invaller binnen het team van Vitesse esports. Vitesse wist uiteindelijk de felbegeerde eDivisie-titel te veroveren door Ajax te verslaan. Als beloning voor hun uitstekende prestaties ontving Vitesse een prijzengeld van maar liefst €20.000.

Gedurende het seizoen heeft Senne twee speelronden mogen invallen voor Vitesse, waarbij hij zijn vaardigheden en toewijding heeft laten zien. Tegen SC Heerenveen en FC Utrecht heeft hij zijn talent op het digitale voetbalveld laten zien en zijn aandeel geleverd aan de succesvolle campagne van Vitesse.

De eDivisie is een competitie waarin professionele voetbalclubs vertegenwoordigd worden door hun beste esporters. Voor Senne was dit het eerste seizoen dat hij uitkwam voor Vitesse.

Het kampioenschap van Vitesse in de eDivisie is een prachtige beloning voor zijn inzet en harde werk. Het toont aan dat zelfs spelers die niet altijd in de basisopstelling staan een rol kunnen spelen in het behalen van succes. Het is een bevestiging van zijn talent en vastberadenheid, en een herinnering aan het feit dat inzet en doorzettingsvermogen altijd beloond kunnen worden.

Als esportstalentcenter zijn wij blij dat wij Senne mogen ondersteunen en hopelijk zien we hem in de toekomst als basisspeler!